keskiviikko 16. kesäkuuta 2010

Nyt niitti!

Tulipa pitkä tauko päivityksiin. Nyt oli pakko askarrella jotain, kun edellisen postauksen pitsihärsellyskuva alkoi ärsyttää. Muutenkin viime aikojen tuotokset ovat olleet aika söpösteleviä. Nyt sitten kehiin vähän erilaista estetiikkaa tyyliin Terry Richardson.

Projektina oli viime vuoden halpistennarit yhdistettynä tämänvuotiseen niittihullaantumiseen. Mikään omaperäisin idea tämä ei ole, myönnetään. Mutta niitit nyt vaan sattuvat sopimaan mihin vaan. Eniten hommassa vei aikaa sopivien niittien metsästys. Oli vain liian isoja tai väärän värisiä tarjolla. Yritin etsiä kirppareiltakin vanhoja vöitä tai rannekkeita, josta niitit olisi voinut irroittaa pihdeillä uusiokäyttöön, mutta taisin olla liian nirso.

Visiota vastaavat niitit löytyivät lopulta verkkokauppa Hoopeestä. Toimitus oli nopea ja hinta ok - alle neljä euroa 25 kpl:n pussi. Lisäksi kauhtuneet kengännauhat vaihtuivat uusiin mustiin kolmella eurolla. Oon tyytyväinen lopputulokseen. Kengät sai taas lisää käyttöikää.

Kivannäköistä niitteilyä on tehnyt esimerkiksi Paras aika vuodesta ja lisäinspiraatiota löytyy Outsapopista.


Aina kun mä käyn suihkussa, mä käytän näitä tossuja. Hovikuvaaja otti tän.


Tarvikkeet: Tossut, tossuihin uudet nauhat, kasa niittejä ja vasara.Aika: Brasilia - Pohjois-Korea, ensimmäinen puoliaika.

PS: Sain Inkalta tunnustuksen, mikä on ensimmäinen tälle blogille ikinä. Se on yksi syy tunnustuksen julkaisuun. Lisäksi sen pisteitä nostaa se, että tunnustus on itse väsätty ja että Inkan Minä itte! -blogia voi oikeasti suositella. Muuten suhtaudun kaikkiin kiertopostauksiin vähän ennakkoluuloisesti.


1 kommentti:

Inka kirjoitti...

Jes, sain pisteitä ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...