lauantai 19. syyskuuta 2009

Radiokirppis


Radiokirppis vaatii aikaa. Yli 150:n pöydän läpikäyminen kuitenkin palkitsee. Tarjonta on peruskirpputoritavaraa (vaatteita, kirjoja, levyjä, pikkusälää), mutta niin suurta, että sieltä harvoin lähtee tyhjin käsin pois.

Lisäksi muutama vakiopöytä rikastaa valikoimaa: heti oven läheltä löytyy pöytä täynnä vanhoja lehtiä (-40-70-luvuilta), tapetteja ja opetustauluja. Aivan perällä on kerätty pöytä täyteen vanhoja aterimia ja metalliastioita. Kassan vieressä olevasta vitriinistä voi bongata keräilytavaraa, kuten koruja, astioita ja koriste-esineitä, mutta hinnat ovat korkeita. Yhdestä peränurkasta löytyy pesukoneita, joiden kunto on tarkastettu. Huonekaluja on turha etsiä, paitsi ilmoitustaululta.

Tunnelmaa elävöittää kahvilanurkkaus, jossa mummut lepuuttavat jalkojaan ostoskierroksen jälkeen vaarien pelatessa hedelmäpeliä. Kahviosta voi ostaa myös kuivakakun tai pussillisen pullia kotiin.

Hinnat vaihtelevat paljon, mutta yleisesti ottaen Radiokirppis ei ole halvimmasta päästä. Välillä voi bongata -50% -kyltin joistain pöydistä.

Kiitän: Monipuolista ja vaihtuvaa tarjontaa
Moitin: Viikonloppuisin ahdistavan ruuhkaista ja pitkät jonot kassalle.
Viimeisin löytö: Pussillinen pitsinauhoja 1,20 e

1 kommentti:

ella kirjoitti...

erittäin hyviä huomioita radiokirppiksestä!
tosiaan monipuolinen ja suuri kirppis. itseäni kans häiritsee kuitenkin suht kalliit hinnat sekä se ettei siellä ole huonekaluja. lisäksi haluaisin huomauttaa, että siellä on aina kuuma!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...