sunnuntai 22. marraskuuta 2009

Kontti-kierrätystavaratalo


Punaisen Ristin Kontti-kierrätyskeskus voi kokonsa puolesta kutsua itseänsä hyvällä omallatunnolla kierrätystavarataloksi. Paikka on iso ja tavarat järjestetty selkeästi omiin osastoihinsa. Suurin miinus tulee siitä, ettei Kontissa voi noin vain piipahtaa pyörällä. Lielahden markettialueella sijaitseva kirppis on kuitenkin käymisen arvoinen paikka.

Kontin tarjonta kattaa huonekalut, astiat, vaatteet, urheiluvälineet, ja mikä parasta: käsityötarvikkeet. Konttiin on keksitty koota kankaat, napit ja langat "tuunausnurkkaan", josta löytyy myös vanhoja kaavoja ja potentiaalisia tuunauskohteita, kuten vanhoja nukkeja ja laukkuja. Lisäksi kipot ja kodin tekstiilit on lajiteltu värien mukaan.

Hinnat vaihtelevat paljon. Pientä sälää ja vaatetta löytyy halvalla, mutta erikoisuudet ja aarteet on osattu hinnoitella niiden arvon mukaan. Viime käynnillä himoitsin mm. pitsireunaisia pellavaliinoja, jotka jäivät hyllyyn kalliin hinnan takia (30-50 e). Kontti järjestää silloin tällöin alennuspäiviä, jolloin muovikassillisen vaatteita ja kankaita saa vitosella.

Kiitän: Erinomaista järjestystä. Alennuspäiviä silloin tällöin.
Moitin: Käynti vaatii autoilua.
Viimeisin löytö: Keltaiset tumput ja kangastilkkuja yhteensä 5 euroa.


Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...