maanantai 8. marraskuuta 2010

Rusetti roikkumaan

Arjesta juhlaa asusteiden avulla! Romanttiset rusetit täydentävät tyttömäisen tyylin! Piristä pukeutumistasi pienillä yksityiskohdilla! Ylellinen silkki ja pehmeä sametti herättävät naisellisuutesi! Pikkujoulukausi lähestyy!

Joka tapauksessa tässä ois rusetti, joka roikkuu kaulassa. Helppo tehdä ja ihan hauskan näköinen.

Eli rusetit haalin Kontista yhteensä kahdella eurolla ja ketjut sain Seppälän alekorista. Olin jo ehtinyt ostaa Sinooperista tätä varten kaksi askarteluun tarkoitettua koruketjua à 5,50 e, mutta heti perään Seppälässä törmäsin kamerakoruihin, 2 euroa kappale. Onneksi kalliit vikaostokset sai palautettua Sinooperiin.

Irroitin ketjut muovisista kameroista ja ompelin ne rusetteihin, joista olin napsaissut kuminauhat pois. Yleensä saan väännettyä korujen metallilenkkejä auki ja taas kiinni ihan tavallisten saksien avulla. Harvoin on ollut niin tiukassa, että on pitänyt turvautua pihteihin ja vielä harvemmin kyseessä on ollut niin pikkutarkkaa hommaa että olisi pitänyt harkita erityisten korupihtien hankkimista.

Tarvikkeet: Rusetti, kaulaketju, sakset, neulaa ja lankaa.
Aika: Frendit = 2 x rusetti.

Ps. Nyt käsissäni on kaksi pinkkiä ja muovista kameralaattaa. Ajattelin tehdä niistä heijastimet, mutta ideoita otetaan vastaan.


2 kommenttia:

Lotta kirjoitti...

Mulla on korupihdit... älä hyvä nainen raiskaa saksias :). Me ei nimittäin vieläkään oo järjestetty sitä näpertelyiltaa.

juttamattsson kirjoitti...

Ne on semmoiset ala-asteaikaiset valmiiksi kolhiintuneet sakset. Hyvin toimii. Ja näpertelyilta sopii milloin vain paitsi maanantaisin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...